آغاز ثبت نام کلاسهای پاییزه بنیاد دایرة المعارف اسلامی

واحد آموزش بنیاد دایرة المعارف اسلامی(دانشنامه جهان اسلام) ازمهرماه  جاری، چهار دوره آموزشی زبانهای یونانی، ترکی استانبولی، اردو و متن خوانی آثار کلاسیک تفسیر وعلوم قرآنی به زبان عربی را برگزار خواهد کرد.

مدرس دوره زبان یونانی دکتر سوفیا کوتلاکی است و این کلاس از ۱۹ مهرماه، روزهای یکشنبه ازساعت ۱۶:۳۰ به مدت دو ساعت برگزار می شود.

آموزش زبان ترکی استانبولی(دوره دوم) توسط استاد داوود عظیمی، در روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ و شروع کلاسها از ۱۸ مهرماه خواهد بود.

مدرس دوره آموزشی «اردو» که از ۱۹ مهر درروزهای دوشنبه و سه شنبه ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ برگزار می ­شود استاد علی کاووسی نژاد است.

شروع کلاسهای «متن خوانی آثار کلاسیک تفسیر وعلوم قرآنی به زبان عربی» توسط دکتر مهرداد عباسی ۱۷  مهر خواهد­بود و این کلاس روزهای شنبه از ساعت۱۰ تا ۱۲ در بنیاد دایرة المعارف اسلامی برگزار می­ شود.

علاقه مندان برای نام‌نويسی در کلاسها و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند، در ساعات اداری  با شماره تلفن‏‌های ۳-۸۸۹۶۶۷۰۲ و ۲ – ۸۸۹۷۸۰۵۱ داخلی ۳۴۳ تماس بگیرند. اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کنند.

هر دوره شامل ۲۰ جلسه است و در پایان دوره، گواهی آموزشی معتبر به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد. کلاس­ها در ساختمان شماره ۲ بنیاد دایرة المعارف اسلامی به نشانی بلوار کشاورز،خیابان فلسطین، نرسیده به میدان فلسطین، کوچه نوبخت برگزار می­ شود.