آغاز ثبت نام کلاسهای پاییزه بنیاد دایرة‌المعارف اسلامی
سه شنبه, 25 مهر 1396

واحد آموزش بنیاد دایرة‌المعارف اسلامی(دانشنامه جهان اسلام) از آبان‌ماه جاری، پنج دورۀ آموزشی زبانهای اردو، عبری، مالایی؛ متن‌خوانی آثار کلاسیک تفسیر وعلوم قرآنی؛ و هنر خوشنویسی در تمدن اسلامی را برگزار خواهد کرد.

مدرس دورۀ «زبان اردو» دکتر وفا یزدان‌منش، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران است و این کلاس از ۲۲ آبان‌ماه، روزهای دوشنبه ازساعت ۱۶:۳۰ به مدت دو ساعت و در ۲۰ جلسه برگزار می‌شود.

آموزش «زبان عبری» توسط استاد سهراب احمدی، در روزهای دوشنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۴۵ و شروع کلاسها از ۲۲ آبان‌ماه به مدت ۲۰ جلسه خواهد بود.

مدرس دورۀ آموزشی «زبان مالایی» که از ۲۰ آبان‌ماه درروزهای شنبه ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ در ۲۰ جلسه برگزار می‌شود، استاد پرکان هدایت، گوینده و مترجم بخش زبان مالایی صدا و سیما است.

شروع کلاسهای «متن خوانی آثار کلاسیک تفسیر وعلوم قرآنی» توسط دکتر مهرداد عباسی ۲۹ مهرماه خواهد‌ بود و این کلاس روزهای شنبه از ساعت۱۰ تا ۱۲ در ۱۵ جلسه برگزار می‌شود.

کلاس «هنر خوشنویسی در تمدن اسلامی» با بررسی تاریخ و تحلیل هزار سال خوشنویسی توسط استاد ولی‌الله کاووسی، عضو هیئت علمی بنیاد دایرةالمعارف اسلامی، از ۲۴ آبان‌ماه، روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۶:۳۰ به مدت دو ساعت و در ۲۰ جلسه برگزار می‌شود.

علاقه مندان برای نام‌نويسی در کلاسها و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند، به پایگاه اینترنتی بنیاد، www.rch.ac.ir  مراجعه کنند و یا در ساعات اداری با شماره تلفن‏‌های ۳-۸۸۹۶۶۷۰۲ و ۲ –۸۸۹۷۸۰۵۱ داخلی ۳۴۳ تماس بگیرند. اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کنند.

در پایان دوره، گواهی آموزشی معتبر به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد. کلاس‌ها در ساختمان شماره ۲ بنیاد دایرة‌المعارف اسلامی به نشانی بلوار کشاورز،خیابان فلسطین، نرسیده به میدان فلسطین، کوچه نوبخت برگزار می‌شود.