آموزش زبان لاتین در بنیاد دائره المعارف اسلامی

شنبه, 04 مهر 1394

واحد آموزش بنیاد دایرة المعارف اسلامی(دانشنامه جهان اسلام) از نيمه دوم مهر ماه  ۹۴ كلاس« آموزش زبان لاتين» را برگزار خواهد کرد. مدرس این کلاسها که يكشنبه ‏ها، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ تشکیل می شود، خانم دكتر سوفيا كوتلاكی، دكترای زبانشناسی از دانشگاه كارديف  بريتانيا خواهد بود.

علاقه‏مندان براي نام نويسي در این دوره می توانند تا چهار شنبه  ۱۵مهرماه جاری، در ساعات اداري  با شماره تلفن‏هاي ۳-۸۸۹۶۶۷۰۲ و ۲ – ۸۸۹۷۸۰۵۱ داخلي ۳۴۳ تماس حاصل فرمایند.  به دليل محدود بودن ظرفيت كلاس‏ها، اولويت با كسانی خواهد بود كه زودتر ثبت‏ نام كنند.

هزينه ثبت نام براي ۱۰ جلسه مبلغ ۲۵۰ هزار تومان است و محل برگزاری کلاس ها، ساختمان شماره ۲ بنیاد دایرة المعارف اسلامی به نشانی بلوار کشاورز،خیابان فلسطین جنوبی، کوچه نوبخت،   پلاک ۲  خواهد بود.