برگزاری كارگاه‏های نگارش و گفتگو به زبان انگليسی در حوزه علوم انسانی

سه شنبه, 30 تیر 1394

به گزارش روابط عمومی بنیاد دائره المعارف اسلامی «كارگاه‏های  نگارش  و بحث و گفتگو به زبان انگليسی در حوزه علوم انسانی» توسط واحد آموزش این بنیاد به زودی برگزار خواهد شد. مدرس اين دوره‏ ها آقای دكتر ميرسعيد موسوی ‏رضوی، دكترای مترجمی انگليسی و عضو هيأت علمی دانشگاه علامه طباطبايی است.

علاقه ‏مندان  براي كسب اطلاعات بيشتر و آگاهی از زمان برگزاري آزمون  تعيين سطح می توانند حداكثر تا چهارشنبه ۱۴ مرداد ماه سال جاری در ساعات اداری،‌ (۸ تا ۱۶) با شماره‏ تلفن‏های ۳ -  ۸۸۹۶۶۷۰۲ و ۲- ۸۸۹۷۸۰۵۱  داخلی ۳۴۳ تماس بگيرند. شايان ذكر است به دليل محدود بودن ظرفيت كلاس‏ها ، اولويت با كسانی خواهد بود كه زودتر ثبت نام كنند. محل برگزاری كلاس‏ها، ساختمان شماره ۲ بنياد دايرةالمعارف اسلامی  به نشاني بلوار كشاورز، خيابان فلسطين جنوبی، كوچه نوبخت، پلاك ۲ خواهد بود.