فراخوان جذب پژوهشگر

سه شنبه, 12 خرداد 1394

بنیاد دائره‌المعارف اسلامی، که پژوهشکده ای است با هدف  تولید و تدوین  دانشنامۀ جهان اسلام و تا کنون ۱۹ مجلد آن منتشر شده، از دانشجویان علاقه‌مند به تحقیق در حوزۀ مطالعات عثمانی (آسیای صغیر و بالکان) در مقطع دکتری، برای تألیف و ویرایش علمی مقالات، دعوت به همکاری می‌نماید. توضیح اینکه دانشجویانی که موضوع پایان‌نامۀ آنها مرتبط با حوزۀ مذکور باشد در اولویت خواهند بود.

از متقاضیان درخواست می‌شود تصویر کارنامک کامل خود (شامل مشخصات فردی، عکس پرسنلی، سوابق تحصیلی و علمی و پژوهشی، مهارتهای زبانی، علائق تحقیقاتی و توصیه‌نامه از دو استاد دانشگاهی) را تا تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۳۹۴ به نشانی الکترونیک گروه آسیای صغیر و بالکان بنیاد دائره‌المعارف اسلامی balkan@rch.ac.ir ارسال فرمایند.

پذیرفتگان پس از طی دوره کارآموزی، و احراز تواناییهای لازم برای تألیف مقالات دانشنامه­ای، از طریق سایت جذب وزارت علوم به بنیاد معرفی و به استخدام آن درخواهند آمد. طبیعی است در مدت طی دوره آموزشی، تألیفات پذیرفته شدة این افراد، به شیوة کار- محصولی محاسبه و حق الزحمة آن پرداخت خواهد شد.