تهران، بلوار کشاورز، خیابان فلسطین جنوبی،نرسیده به میدان فلسطین،پلاک ۳۸۲

تقدیرها
چشم انداز
درباره ما

بنياد دائرة المعارف اسلامی، نهادی عمومی و غیر دولتی است  كه در سال ۱۳۶۲ش به تصمیم آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای (در دوره ریاست جمهوری ایشان) در تهران تأسيس شد و در حوزه مطالعات جهان اسلام و ايران با هدف اصلی تدوین و نشر دانشنامه جهان اسلام آغاز به کار كرد و به ­تدريج، يكی از مراکزاصلی و معتبر دانشنامه ­نگاری در جهان اسلام شد.

ادامه مطلب
گروه های علمی

سازمان علمی بنياد مركب از شانزده گروه علمی است. هريك از گروه‌های علمی از چند شاخۀ اصلی تشكيل شده و هر شاخه عهده دار تأليف تعداد معينی مقاله تا پايان كار تدوين دانشنامۀ جهان اسلام است. در هر گروه، مسئول شاخه وظيفۀ سفارش، تأليف، ارزيابی و ويرايش استنادی مقالات شاخۀ خود را برعهده دارد. بنابراين، در گروه‌های علمی، هر فرد تخصص ويژه ای در قلمرو كار خود دارد. مؤلفان همكار خارج از بنياد، مقالات را براساس نظر مسئول شاخه تأليف می کنند. این گروه‌ها عبارتند از:

چشم انداز